TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI (",)

Selasa, 28 Disember 2010

Saya Blogger Kedah


Walaupun aku dah tau aku terlepas dari tarikh yang ditetapkan, aku tetap nak buat entri ni.. Hahaha.. Ade aku kisah? Nape admin BPM limit sehari je untuk post entri tu? Huhu.. Sedih tau.. Sob sob.. Baru baca pagi tadi.. Baru tau yang ada Sahabat Blog ikut negeri ni.. Wahai admin BPM.. Tolonglah jangan abaikan entri aku ni.. Huwaaa... Nak nangis pastu lari laju2.. Hehehe.... Ketahui maklumat lanjut? KLIK SINI (Blog Pilihan Malaysia)




Siapa nama?
~ Nama dalam IC dan surat beranak Noor Elhidayah bt Elias.. Tapi kawan2 panggil eL.. 


Status?
~ Bujang tapi dah ada anak.. anak tekak.. anak mata.. keh keh keh


Cara hubungi?
~ Jerit kuat2 kat Blackberry aku kat sidebar tu..


Daerah?
~ Erm.. selatan Kedah.. tau kan?? Daerah yang sedang berkembang dan akan terus berkembang.. 


Tempat tinggal?
~ Mesti la tinggal dalam rumah.. takkan nak duduk dalam gua kan?? hehehe.. Nak bagitau latitud mana longitud mana nanti jenuh nak cari peta pulak kan..


Apa yang menarik kat tempat ni?
~ Erm... aku pun tak pasti apa yang menarik kat sini. Yang aku tau tempat aku ni cukup selesa sebab lengkap segala kemudahan.. Owh.. ada kot.. Kulim Hi Tech.. (oppsss dah tau kan daerah mana).. Sini banyak jugak pelancong asing.. keh keh keh.. Pekerja asing banyak kat Hi Tech tu.. almaklum la kan tempat mencari rezeki



4 ulasan:

DiaUmaiNiNaz berkata...

Salam blogger Kedah, org Sp ke ni...ada kawan kat sana...Dinaz dr Slngr mau kenai2..hee.

Elhidayah Elias berkata...

wslm..bukan SP tapi Kulim.. hehe... slmt berkenalan Dinaz

miss miera berkata...

salam senegeri ... singgah kejap smbil click cik nuff :) amira24690.blogspot.com

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com