TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI (",)

Jumaat, 17 Disember 2010

Contest Aku dan Generasiku



Cikgu-cikgu sekalian.. Ni ada contest khas untuk cikgu-cikgu dari CIKGU IEQA..
Macam menarik je. Cikgu eLLe pun nak join la. Tak kisah pun menang ke tak.. Saja suka-suka mengisi masa cuti sekolah ni..
Cikgu-cikgu yang lain nak join boleh klik sini


Syarat-syarat pertandingan:
  • Jadi Follower blog ieqa. (DONE)
  • Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini. *tak nak letak kat sidebar pon tak pe. Tapi wajib letak kat entry ok*  (DONE)
  • Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk: Contest Aku dan Generasiku. (DONE)
  • Upload gambar anda bersama-sama anak didik/murid anda. [tak kisah bilangan murid tu. Sorang pun boleh ok] (DONE)
  • Tuliskan pada caption: (DONE)
1) Anda cikgu dari sekolah / IPG / IPT mana.
2) Cerita tentang gambar yang dipertaruhkan. Contoh: "gambar ni diambil masa buat praktikal / PBS di................." haa, paham tak?? hehe
  • Akhir sekali, tinggalkan link entry anda pada komen. (Jap lagi baru nak buat) 

OK.. ni la gambar yang Cikgu eLLe pilih untuk contest ni...


OPSSS... Takde cikgu ehhh... SILAP... hehe.. yang bawah ni.. Amacam? Cikgu dan anak murid yang ayu lagi cute (",)
    Ni gambar Cikgu eLLe ngan girls 1 Bestari waktu Cikgu eLLe jadi guru sandaran (sekarang dah tak bersandar dah) pada tahun 2009. Gambar ni diambil semasa hari terakhir Cikgu eLLe di SMK TAMAN SELASIH, Kulim sebelum Cikgu eLLe melanjutkan pelajaran di UPSI (DPLI) iaitu pada 28 Jun 2009

4 ulasan:

IeQa aWr berkata...

tengs cikgu..
gud luck yer.. =)

.cik yaya. berkata...

wah..dah xleh nak bezakan mane cikgu..hahaa join la blog kite

http://princessyayah89.blogspot.com

cikpepel berkata...

hah tu dia cikgu beraksi..

chegu abbas berkata...

wahwah,,,sakan